Adinda De Cooman

Mijn missie als loopbaancoach? 

Een oriëntering op maat, naar de duurzame klik tussen jou en het werk!

Het is gezond en verrijkend om af en toe stil te staan bij jouw geluksgevoel op het werk. Doe ik de dingen die ik graag doe, die mij energie geven? Zit ik in een omgeving die mij inspireert, stimuleert? Kortom: zit ik op ‘mijn plek’?

Misschien stel je vast dat dit niet het geval is, of heb je sterke twijfels? 

Dan onderzoeken we samen jouw gevoel en bedenkingen. 

Eerst en vooral maken we jouw vraag concreet. Daarna ga ik letterlijk met jou op pad! 

Via wandelcoaching in de natuur, vragenlijsten, een persoonlijkheidstest en krachtige coachingsvragen ondersteun ik jou bij het nemen van loopbaankeuzes en -beslissingen. 

Deze 4 methodieken zijn heel verschillend en vullen mekaar dus goed aan om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van wat voor jou belangrijk is: jouw talenten, waarden, missie, passies, voorwaarden, …

(Een woordje uitleg bij wandelcoaching: het is een methodiek waarbij je door middel van symboliek en associaties via het gevoel vlugger tot inzichten komt.)

onze missie

Het versterken van mensen, organisaties en bedrijven door samen aan de slag te gaan rond visie, strategie en organisatieontwikkeling.

Met MOOD Solutions willen we werkplekken creëren waar medewerkers vol goesting hun potentieel kunnen inzetten en ontwikkelen.

Jouw bedrijf, jouw organisatie en jou als persoon laten groeien, daar doen we het voor.